AKTIVITI RINGKAS UNTUK BENGKEL PAK21Bengkel dan LADAP PAK21 adalah salah satu bentuk latihan yang perlu dianjurkan oleh sekolah setiap tahun. Pelbagai pihak termasuk pegawai pendidikan, penolong PPD, Pegawai Meja, SISC+, pegawai LINUS, Pengetua, Guru Besar dan penyelaras PAK21 sekolah sentiasa memberikan input-input yang bermanfaat kepada semua. Dalam menyampaikan input-input ini, perjalanan program perlulah menyeronokkan. Untuk membangkitkan suasana dan semangat, set induksi dan permainan memainkan peranan penting. Oleh itu, boleh cuba 3 set aktiviti sangat ringkas sedia ada ini untuk merencanakan aktiviti bengkel PAK21. 

1. KAEDAH PAK21 (CROSSWROD PUZZLE - proprofs.com)
* Kenalpasti perkataan diberikan sama ada menegak, melintang, ke hadapan mahupun ke belakang.2. PEMBELAJARAN ABAD KE 21 (SPINNER - classtools.net - Random Name Picker)
* Click to spin untuk mendapatkan satu kaedah pembelajaran. Kemudian peserta dikehendaki menyatakan pengetahuan asas mereka tentang kaedah itu.3. KUIZ PAK21 (quizizz.com)Layari https://quizizz.com/join/ dan masukkan kod kuiz seperti berikut:

935683
CODE
AKTIVITI RINGKAS UNTUK BENGKEL PAK21 AKTIVITI RINGKAS UNTUK BENGKEL PAK21 Reviewed by HERRYAN SYAH on July 04, 2018 Rating: 5

No comments:

Theme images by chuwy. Powered by Blogger.