Bina Lembaran Kerja dan Latih Tubi Dengan MudahSalam semua. Adakah anda tercari-cari laman web atau perisian online yang boleh bantu buat lembaran kerja atau latih tubi. Jangan risau, anda boleh cuba toolsforeducators. Free jer. Mudah nak setup dan boleh print. Boleh save dalam Pdf lagi then anda boleh share. Bagus untuk yang xreti sangat mendesain bagai. Jom kita terokai!Ada macam-macam dalam ni. Antaranya ialah Word Search Maker, ada Dice Maker, Crossword Puzzle Makers, Bingo Board Maker, Domino Maker, Wordbank Worksheet dan macam-macam lagi. Ape? Bread Maker? Ha tu kena cari oven Noxxa. saya xjual! haha. Ni screenshot yang saya boleh share. 
Cikgu-cikgi semua boleh pilih set-set gambar yang ada sebagai clue dan taipkan perkataan yang sepatutnya. Senang je jangan risau. Mudah nak buat. 


Ini beberapa siri bengkel di mana saya kongsikan tentang toolsforeducators


Anda boleh layari http://www.toolsforeducators.com untuk membuat lembaran kerja ini. Mudah dan ringkas.

Perlukan lebih lagi? Anda boleh juga cuba:
1. https://www.education.com/worksheet-generator

Join Telegram Channel kami. Khas untuk update blog sahaja.

Join Telegram Group kami juga untuk perkongsian dan perbicnangan:
t.me/mudahmengajar

Anda perlukan worksheet yang sudah siap? Atau ingin berkongsi dengan rakan guru? Atau anda menyediakan perkhidmatan menyediakan lembaran kerja/modul dan sebagainya?
Join Facebook Group Komuniti Mudah Mengajar: 
https://www.facebook.com/groups/138152900238804

Bina Lembaran Kerja dan Latih Tubi Dengan Mudah Bina Lembaran Kerja dan Latih Tubi Dengan Mudah Reviewed by HERRYAN SYAH on December 03, 2017 Rating: 5

No comments:

Theme images by chuwy. Powered by Blogger.